Praktisk info

Praktisk info


Kontingent for sæson 2023/24

Børnehold                                           375 kr.

Mini -Mix                                             475 kr.

Mega- Mix  (incl. dragt)                       750 kr.

Voksenhold 1 time                               475 kr.

Voksenhold 1,5 time                            525 kr.

Floorball                                               525 kr.Tilmelding

On-line tilmelding her: EGIF Gymnastik Online Tilmelding


Hvis du også var tilmeldt sidste år, er du allerede registreret som "medlem" og kan derfor slippe for at indtaste alle dine detaljer igen. Du skal blot bruge den mailadresse eller det mobiltelefonnummer du opgav sidste år ved tilmeldingen, samt den adgangskode du fik tilsendt per mail eller på din mobiltelefon.

Skulle du have glemt koden kan du få den tilsendt igen ved at trykke på "Glemt adgangskode?".

Hvis du enten ikke var medlem sidste år eller ikke kan finde frem til din adgangskode melder du dig bare til ved at opgive de oplysninger, der anmodes om.

Der vil ikke være andre muligheder for at tilmelde sig end via Internettet og betale med dankort/visadankort/mastercard. Dvs. at hvis man ikke er i besiddelse af dette, må man finde en, som man kan ”låne” af. Samtidig skal man bruge et mobiltelefonnummer og/eller en e-mail adresse i forbindelse med tilmeldingen.

Du kan løbende vedligeholde de oplysninger, vi har om dig såsom mailadresse og telefonnumre via "Medlemslogin". Dette vil være en stor hjælp for foreningen og alle trænere, der så kan kommunikere med dig på en lettere måde.

 

NB! Du behøver ikke at tilmelde dig allerede, hvor tilmeldingen åbner. Du må gerne vente til senere, og måske endda vente til efter de første par træninger, hvis du lige skal se, om holdet er noget for dig. Vi ser dog helst, at du tilmelder dig så hurtigt som muligt.

Kun på hold med max antal deltagere bør du være opmærksom på, at tilmelding er efter "først til mølle".


Hvis der er problemer med online tilmelding, så kontakt: Susanne  Reher Hansen, telf. 21222344 (træffes efter kl. 16.00)


Privatlivspolitik

Gymnastikafdelingen følger privatlivspolitikken gældende for hele EGIF og som kan ses her: http://egif.dk/privatliv/privatlivtindex.htm


Kontingent sommerhold:

Se siden vedr. sommergymnastik: Sommergymnastik...


Instruktører og hjælpere søges


Instruktør/hjælpetræner

I EGIF har vi mange gymnastikhold og derfor også behov for mange instruktører. Hvis det er noget for dig at lede eller hjælpe på et gymnastikhold eller hvis du kender nogle, der har lyst, så tøv ikke med at kontakte os.


Hjælpere til ad hoc opgaver i foreningen

I gymnastik-afdelingen laver vi mange spændende arrangementer sæsonen igennem. Og hertil har vi af og til brug for et par ekstra hænder til at flytte redskaber, bage en kage, være nattevagt, billetsælger eller andet.

Hvis du har lyst til at give en hånd med, hører vi gerne fra dig. Du vil så blive skrevet op i vores ”hjælper-bank”, som vi kan trække på efter behov.

Kontakt: Lars Lærkedahl, tlf. 75 94 45 55


Hjælpere til Sjov Lørdag

Da vi modtager penge til ungdomsarbejdet fra EGIF's Venner, skal vi stille med hjælpere sjov lørdag. Vi kan altid bruge en ekstra hånd, så hvis du har lyst til at hjælpe os med at udføre dette arbejde, så kontakt Marianne Kromann, tlf. 75 94 01 71 - m.l.kromann@hotmail.com


Gymnastikafdelingen har cvr.nr. DK36164476