Gamle nyheder

Gamle nyheder

Forårssæson og vinterferie 2023

Gymnastikken er nu godt i gang igen ovenpå julepausen. Træningerne startede for alle hold igen onsdag den 4. januar.


Det er dog ikke for sent at starte på et hold efter jul, hvis du føler lyst eller behov for god motion - vi har masser af tilbud at vælge imellem. Mød evt. op på et hold og få en prøvetime inden du bestemmer dig. Tilmelding foregår online på vores hjemmeside www.egif-gymnastik.dk hvor du også kan læse mere om holdene.


NB! Ved tilmelding efter jul opkræves kun ½ kontingent.


Bemærk at pga. vinterferie er der ingen træning i hele uge 7.


Børnefællestræning 5/2 2023

Søndag 5/2-23 Børnefællestræning - On-line tilmeldning


5/3-22 Forårsopvisningen nærmer sig

Sæt kryds i kalenderen: Lørdag den 26. marts 2022 har vi igen forårsopvisning i gymnastikafdelingen. Vi har et spændende program på vej med flere af vores hold i foreningen, men også med gæstehold fra Ringe Efterskole, Balle Efterskole og DGI 10-14SYD. Opvisningen starter med indmarch kl. 14.00 - så glæd jer til en super dag i EIC. Programmet kan du se under "Programmer".


Sæt også kryds ud for den 31. marts 2022, hvor gymnastikafdelingn afholder ordinær generalforsamling efter vedtægterne i EIC.


11/2-22 Sommergymnastik 2022

Så er programmet for sommergymnastik klar. Der er flere spændende muligheder. Se programmet her


30/1-22 Corona restriktioner ophører fra 1. februar

Regeringen har meddelt, at alle corona restriktioner ophæves fra på tirsdag d. 1. februar, og dermed bortfalder alle DGI’s restriktioner og anbefalinger på samme tid.

Så fra og med på tirsdag er vi tilbage til normal træningstilstand, og der vil ikke være nogen begrænsninger. Vi følger forstsat DGI´s retningslinjer, som du kan læse om her. Klik her


6/7-21 Velkommen til en ny sæson


Vi er nu klar til at skyde en ny sæson i gang, og vi glæder os til at lave gymnastik sammen med dig


EGIF gymnastikafdelings mange medlemmer bliver holdt i gang af en stab på ca. 60 personer bestående af instruktører hjælpe-instruktører, bestyrelse og mange andre frivillige.


Som noget nyt......læs mere under nyheder.


2/1-22 Medlemmer på mandags og tirsdags hold

Ifølge DGI’s retningslinjer i forhold til COVID-19 bør indendørs træning først starte op igen på onsdag den 5. januar 2022, dvs samtidig med, at skolerne åbner op igen.


Jeres første træning efter nytår bliver derfor desværre nød til at blive skubbet til uge 2. Vi håber på jeres forståelse og ønsker jer et rigtigt godt nytår.


Mange hilsner fra bestyrelsen


6/12-21 Børne og ungdomshold lukkes frem til jul

Kære gymnaster og forældre,


Vi er af Kulturforvaltningen i Fredericia Kommune blevet opfordret til at lukke alle børnehold, i alderen fra 6 til 12 år, i den indendørs idræt, frem til jul.


Dette skyldes, at vi i Fredericia kommune ligger meget højt på smittetallene,  og at der ligeledes tages forbyggende initiativer på skoler og institutioner.


Vi har i bestyrelsen besluttet, at vi lukker alle børnehold – også dem under 6 år - de sidste træninger før jul. Det gør vi, da vi vil bidrage til at beskytte alle, såvel gymnaster, instruktører som pårørende, og ikke mindst taget i betragtning af, at I familier så vidt muligt ikke skal igennem et sygdomsforløb lige op til juledagene.


Vi er selvsagt kede af, at vi endnu en gang skal igennem dette, men håber på alles forståelse.


Vi vil selvfølgelig følge udviklingen og regner med, at holdene kan køre som vanligt efter nytår – men det vil vi melde ud mellem jul og nytår.


God og sikker jul til jer alle.

Mvh gymnastikbestyrelsen


1/12-21 Børn- og ungeområdet

Vi følger DGI´s retningslinjer, som du kan læse om her. Klik her


Kulturministeriet har i samarbejde med DIF og DGI udarbejdet et sæt anbefalinger på børn- og ungeområdet til idrætsforeninger i kommuner og sogne med høj smitte. Bestyrelsen opfordrer alle til at følge anbefalingerne:

 • Klæd om hjemmefra
  I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.
 • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs
  Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.
 • Hold afstand
  Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.
 • Opdel aktiviteterne i mindre grupper
  Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.


22/11-21 Vi følger DGI´s retningslinjer

Vi følger DGI´s retningslinjer, som du kan læse om her. Klik her


Al indendørs og udendørs idræt er åbent for alle aldersgrupper, selvom der 12. november kom nye restriktioner.

 • Der er ikke krav om coronapas for udøvere, trænere eller frivillige.
 • Der skal fremvises coronapas til idrætsarrangementer, hvis der er over 200 betalende tilskuere indendørs eller over 2000 betalende tilskuere udendørs. Kravet om coronapas gælder personer på 15 år og derover.
 • I cafeen er der krav om coronapas uanset antal gæster, hvis man opholder sig i cafeteriet. Gælder dog ikke gennemgang i cafeteriet. Kravet om coronapas gælder personer på 15 år og derover og skal kun forevises ved forlangen.


”Idræt og corona”

Artikel af DGI Klik her - "Her får du svar på dine spørgsmål og inspiration til, hvordan du og din forening bedst muligt kommer gennem sundhedskrisen med coronavirus."


15/11-21 Sjov Lørdag den 4. december er aflyst

 

Sjov Lørdag er aflyst den 4. december 2021. Vi håber så, at vi kan gennemføre den 15. januar 2022.


Aflysningen skyldes, at vi med det høje smittetal ikke vil risikere at starte nye smittekæder, når så mange børn er samlede".31/8-21 Idræt og Covid19

 

Artikel af DGI Klik her


"Her får du svar på dine spørgsmål og inspiration til, hvordan du og din forening bedst muligt kommer gennem sundhedskrisen med coronavirus."12/8-21 Lempligere Covid19 restriktioner

 

Efter de nye restriktioner er det nu tilladt at benytte hallens omklædningsrum dog med mindre restriktioner, som du kan læse om i hallen.


Fra på mandag skulle de sidste restriktioner forsvinde, følg med i hallen.6/7-21 Velkommen til en ny sæson

 

Vi er nu klar til at skyde en ny sæson i gang, og vi glæder os til at lave gymnastik sammen med dig

 

EGIF gymnastikafdelings mange medlemmer bliver holdt i gang af en stab på ca. 60 personer bestående af instruktører hjælpe-instruktører, bestyrelse og mange andre frivillige.

 

Som noget nyt har vi i år et springhold Mega-Mix som er for både piger og drenge fra 4. klasse i springhallen på Kirstinebjerg. Vi har til kommende sæson investeret i nogle elastikseler der hænger i loftet, så der nemt kan øves både saltoer og flikflak.

På voksensiden har vi et nyt hold for M/K 40+, hvor der skal arbejdes med mange forskellige bevægemønstre, yoga og håndvægte. Der vil også være et par sociale arrangementer.

 

I gymnastikafdelingen bestræber vi os på at give medlemmerne flest mulige tilbud om forskellige former for gymnastik. Vi prioriterer uddannelse højt og har et hold af dygtige instruktører, flere med mange års erfaring, og enkelte helt nye – men alle med stor lyst og vilje til at gøre en frivillig indsats.

Vores tilbud til børn strækker sig fra forældre/barn med leg og kolbøtter til rytme og spring for både piger og drenge. Til voksne har vi også en masse tilbud.

 

På vores hjemmeside vil du kunne læse mere om disse nye hold samt alle andre hold under punktet med holdbeskrivelser.

I foreningen afholdes der fællestræninger og opvisninger både hjemme og ude (se kalenderen sidst i programmet). Foreningen arrangerer transport, og der er altid ledere med, så I kan trygt sende jeres børn af sted. Forældre er også meget velkomne til at komme til arrangementerne.

Er I i tvivl om noget, så tag en snak med instruktøren på holdet efter træningen eller kontakt en fra bestyrelsen.