Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelser 2017-2018

NB! Beskrivelserne opdateres løbende...

 

701 - Know Your Moves, Dansehold fra 2.kl.

HøjmosenMandag16.00-17.00Cecilie V / Tanja - Holdet er stoppet december 2017

Der vil blive arbejdet med forskellige ”moves”. Der vil blive danset på livet løs, og der vil komme sved på panden. Så har du lyst til at danse og lære dine moves at kende, er dette holdet for dig.

En typisk danselektion hos os kunne se sådan ud:

•Afkrydsning/protokol 5/10 minutter

•Opvarmning 15 minutter

•Øve serie 30 minutter

•Udstrækning/tak for i dag 5/10 minutter

Vores genre består af en blanding af hiphop, moderne dans og zumba-dance. Vi bruger nutidens sange, som vores elever kender og kan synge med på. Kom og vær med!

 

702 - Pilates

HøjmosenMandag 18.00-19.00Sandra - Holdet er stoppet december 2017

Pilates giver bedre kropsholdning, øget smidighed og balance.

Pilates er for dig, som ønsker at træne og styrke muskelkorsettet (mave & ryg).

Vi vil have fokus på øget stabilitet, udholdenhed, smidighed & styrke og du vil mærke din krop arbejde sig gennem timerne.

Husk vand :)

Jeg glæder mig til at se dig.

 

703 - Yoga

HøjmosenMandag19.15-20.15Magdalena

Hatha yoga i sekvenser og i flow.

Yogatimen er for dig, der ønsker at styke og strække din krop igennem. Alle timer afsluttes med afspænding og afslapning. Alle +16 kan være med på holdet.

Vi ses.

 

704 - Springpiger 0.-2. kl.

HøjmosenTirsdag16.00-17.00Mette M.

Hej friske piger. På springpiger 0. - 2. kl. skal vi bare have det sjovt. Vi skal springe, hoppe, grine og lave gymnastik - både spring og rytmik til en masse god musik. Vi glæder os til at se dig.

 

705 - Pigefræs (springpiger 4-5 år)

HøjmosenTirsdag17.00-18.00Grete, Mette M

Vi fræser af sted til god musik, leger med bolde, svinger med vimpler og hopper i sjippetov. Står på hovedet, springer i trampolin, og bevæger os rundt på mange redskaber.

 

706 - Arnes drenge (springdrenge 5 år – 1.kl)

HøjmosenTirsdag18.00-19.00Arne

For alle drenge fra 5 år til 1. klasse med masser af krudt. Holdet er baseret på at have det sjovt - hvor vi, via leg og øvelser, styrker motorikken til at kunne styre et egentligt spring senere. Altså forberedende spring og øvelser til raske drenge. Vi er lige så klar som jer drenge. Vi ses.

 

707 - Herreholdet

HøjmosenTirsdag19.00-20.00 Arne

På en uformel og lystig måde kommer holdet gennem en time uden, at der er ret meget af tøjet, der ikke skal vaskes. Træningen foregår dels som den mere traditionelle gymnastik, krydret med forskellige aktiviteter, lege, spil mm og hvor hele bevægeapparatet bliver rørt. Kan man tænke sig noget mere

afvekslende en vinteraften – hjemme fra …… og sofaen.

 

708 - Karleholdet

HøjmosenTirsdag20.00-21.30Jan

Man bliver aldrig for gammel til at bruge kroppen! På Karleholdet går det ud på at have det sociale i højsædet, kombineret med boldspil. Vi spiller fodbold og hockey. Pulsen kommer helt op, og sveden pibler ud alle steder, mens vi har det skægt. Du får en god gedigen omgang motion hvor de fleste muskler bliver brugt aktivt - også lattermusklerne.

 

709 - Mini Mix 0.-3.kl.

HøjmosenOnsdag17.00-18.30Heidi R / Jacob L

Mini Mix er for piger og drenge, der elsker at springe og have det sjovt sammen med sine kammerater. Hver træning vil bestå af en opvarmning og forskellige springbaner, hvor de forskellige spring vil blive øvet og rettet til. Holdet vil i løbet af sæsonen deltage i forskellige arrangementer og sæsonen sluttes af med opvisninger. Der kan på holdet forventes en merudgift til opvisningsdragt. Vi glæder os til at have det sjovt sammen med dig hver onsdag på Højmosen.

 

710 - Turbotøser (springpiger 3-4 år)

HøjmosenTorsdag16.30-17.30Rie / Maja

Hej piger! På dette hold skal vi have det sjovt sammen. Vi skal danse, finde faldskærm og bolde frem, og lave sjove redskabsbaner, så vi kan gå på line, hoppe i trampolin, kravle i ribber og meget mere. Kom og vær med, vi glæder os til at se dig.

 

711 - Springlopper (springdrenge 3-4 år)

HøjmosenTorsdag17.30-18.30Marianne

Vi bruger mange springredskaber, som drengene hopper-springer-fræser og leger

på. Vi varmer op til musik og så går det ellers løs….

NB: Hjælp os – skriv tydeligt navn på drengenes T-shirt, så lærer vi dem hurtigere

at kende.

 

712 – Parkour, fra 10 år

HøjmosenTorsdag18.30-20.00Philip

Parkour handler om at gør gaden til din legeplads og om at bruge din krop på mange forskelige måder. Man styrker sin selvtillid og sin krop. I Parkour handler det om at finde muligheder og udfordringer, hvor andre ser begrænsninger og funktionalitet.

 

713 - Forældre/barn Søndag (piger og drenge 1-3 år)

HøjmosenSøndag10.00-11.00Karna

Er I klar til at få nogle sjove oplevelser sammen med jeres børn? Vi synger, danser, spiller med bold, leger med faldskærm og laver redskabsbaner med forskellige udfordringer så som hoppe, gynge, kravle, rulle og rutche. Hvis mor eller far er forhindret, er bedsteforældre meget velkomne. Kom og få nogle aktive og sjove oplevelser sammen med dit barn. Vi glæder os til at se jer!

 

714 - Power Girls (rytme piger 3.-5.kl.)

Erritsø Idrætscenter, hal 2Onsdag17.00-18.00Katrine

Kan du lide at danse til god musik ? Så er powergirls holdet noget for dig! Vi skal prøve kræfter med en masse forsekllige genre inden for rytmiskgymnastik bla. håndredskaber, teendance og funk. Til træningen vil der både komme sved på panden og smil på læben, da vi skal have det sjovt og hyggeligt med gymnastikken. I den kommende sæson får vi masser plads at danse rundt på, da vi skal træne i hal 2. Det er ingen forudsætning at du har gået til gymnastik eller dans før, så længe du har lyst til at arbejde frem imod en flot opvisngning. Obs: der vil være en mindre egen betaling til opvisningstøj.

 

715 - Gym Jam (rytme piger fra 6.kl.)

Erritsø Idrætscenter, hal 2Onsdag18.00-19.00Katrine

På GymJam tager vi niveauet højere end på powergirls holdet. Træningen tager udgangspunkt i den rytmiske grundgymnastik krydret med funk og andre dansetrin. Vi øver små sekvenser, der vil danne grundlag for serier, som munder ud i en flot opvisning.

Holdet er for dig, der gerne vil udvikle dig som gymnast.

Vi træner seriøst med et smil på læben :-)

OBS: der vil være en mindre egenbetaling til opvisningstøj.

 

716 - Spændstige damer 40+

Erritsø Idrætscenter, hal 2Onsdag19.00-20.00Lotte R.

Holdet henvender sig til jer, som stadig gerne vil udfordres og give den gas på gulvet.

Der vil blive lavet gymnastik, der styrker og smidiggør hele kroppen til go` musik.

I løbet af sæsonen vil der være små input såsom: De 5 tibetaner, afspænding, gennemgående styrkeøvelser for mave/ryg, venepumpeøvelser samt evt. ønsker fra jer.

Holdet er rummeligt, så selvom du har små skader eller skavanker, skal det ikke afholde dig.

Glæder mig til en ny sæson fyldt med energi-latter og kaffe :)

 

717 - Morgen Motion M/K

Erritsø Idrætscenter, hal 3Mandag8.45-9.45Birthe

Morgen Motion M/K er et gymnastikprogram for alle mænd og kvinder, der gerne vil holde sig i god fysisk form og bevare smidigheden i kroppen selvom man er kommet op i årene. Efter grundig opvarmning arbejder vi med alle kroppens led og muskelgrupper, styrker konditionen, forbedrer holdningen og balancen. Vi slutter med god afspænding. Vi lægger stor vægt på at have det rart sammen med tid til snak og latter. Fælles kaffebord 1 gang hver måned.

 

718 - Damer Mandag

Erritsø Idrætscenter, hal 3Mandag9.45-10.45Inger

Glad motion for voksne damer. Der arbejdes med opvarmning, styrke, bl.a. med EFFEKT- øvelser smidighed, balance f. eks. med lille blød Redondobold, udstræk og afspænding. Det sociale og glæden ved at bevæge sig, prioriteres højt.

 

719/727 - Rygtræning

Erritsø Idrætscenter, hal 3Mandag17.30-18.30Bente

Torsdag17.30-18.30Bente

To hold for kvinder og mænd i alle aldre; både de, som har rygproblemer og de, som ønsker at forebygge. Vi vil arbejde med en funktionel træning af ryggens muskelkorset og med at skabe balance mellem kroppens muskler. Det handler om udspænding, styrketræning og udholdenhedstræning. Vi vil f.eks. lave øvelser på den store træningsbold og styrketræning på redskaber. Din ryg kan holde til mere end du tror. Hvis du træner og styrker den, kan den holde til endnu mere!

 

720/721 - Line Dance Begyndere + øvede

Erritsø Idrætscenter, hal 3Mandag18.30-20.00Mette V.

Mandag19.30-21.00Mette V.

LINE DANCE, der danses på linier / rækker uden dansepartner, det er en god motionsform, der giver godt humør og socialt fællesskab. Ingen aldersbegrænsning - alle kan deltage. Musikken til LINE DANCE er: Country, Rock, Pop, Latin, Swing, Irsk Folkemusik, Funk og hvad der er ellers er HOT og IN for tiden. MØD OP OG VÆR MED - ALLE ER VELKOMNE! – vi starter med nybegynder niveau, som så i løbet af aftenen vil blive øget til videregående niveau. Så er du nybegynder, møder du fra start af og bliver ved så længe du kan

og har du danset mindst én sæson, så møder du senere på aftenen og bliver ved til slut.

Nybegynder niveau: Vi starter helt fra bunden og øger langsomt sværhedsgraden i grundtrinene. I løbet af sæsonen fylder vi gradvis flere danse på og genopfrisker de gamle.

Videregående niveau: Er for dem som KAN basic-steps i de mest almindelige kombinationer. Vi bygger lidt teknik på – uden de store detaljer. Disse steps og kombinationer udbygges i løbet af sæsonen med nye danse.

 

722 - Fællesholdet

Erritsø Idrætscenter, hal 3Tirsdag19.00-20.00Mette Bl / Gytha / Poul Jakob

Fællesholdet er glad motion med solid grundtræning for voksne mænd og kvinder, spækket med masser af smidigheds-, puls-, konditions-, styrke- og udholdenhedstræning! Vi benytter glad inspirerende musik og arbejder med mange forskellige rekvisitter, bl.a. store bolde, håndvægte, elastikker m.m.

Holdet kræver ingen gymnastiske forudsætninger og med 3 ledere er du sikret en sjov og afvekslende træning, der kommer hele kroppen rundt og giver sved på panden samt plads til smil og latter. Vi anbefaler kondisko, idet både løb og hop indgår i træningen.

Da vi sætter det sociale samvær højt, tilbyder vi både en jule- og sæsonafslutning i cafeteriet.

Vi ser frem til den kommende sæson og glæder os til at byde velkommen til både kendte og nye ansigter.

 

723 - Rytmetøser (rytme piger 0.-2.kl.)

Erritsø Idrætscenter, hal 3Onsdag17.00-18.00Emma D

På rytmetøserne har vi det sjovt med rytmegymnastik for piger i 0. Til 2. Klasse. Vi skal træne i hal 2 så vi får masser plads til at løbe, lege, hoppe og danse. Sammen med mine 5 søde hjælpeintruktører er jeg klar til at træne en masse friske piger. Motorik og bevægelsesglæde vil være i fokus.

 

724 – Cheerleader, fra 4.kl.

Erritsø Idrætscenter, hal 3Onsdag18.00-19.00Louise / Anna / Camille

Elsker du at danse, lave gymnastik og have det sjovt, er cheerleading lige noget for dig.

I timerne lærer du en fed danseserie, til god musik og lære at udvikle dine gymnastiske færdigheder/akrobatik, mens du får nye venner og sved på panden. Holdet er både for piger og drenge fra 4.klasse og op.

Holdet er grundlæggende en blanding af en dansetime og en springtime - Det er ikke et heppehold.

Til foråret ender det hele ud i en fed serie, som i skal opvise med i EGIF (og måske flere steder).

Vi håber at se dig og dine venner.

 

725 - Yoga

Erritsø Idrætscenter, hal 3Onsdag19.30-20.30Lene

Jeg hedder Lene Skat Nielsen og er uddannet yoga-instruktør ved DGI 2015.

Det vil overvejende være Hatha-Yoga, men der vil være andre øvelser fra andre yoga-former, som jeg vil undervise i.

Der vil være forskellig focus på en øvelse, vejrtrækning eller alola (et flow af øvelser) for hver gang.

Hver undervisning vil altid afsluttes med afspænding.

Der er plads til alle uanset alder, køn og fysisk form. Mænd er ingen hindring! Blot du har lyst til at tage imod udfordringer i undervisningen og have det sjovt sammen med mig.

Jeg vil glæde mig til at undervise dig ved EGIF, yoga.

 

726 - Pilates

Erritsø Idrætscenter, hal 3Torsdag16.30-17.30Lotte N

Pilates er et træningsprogram bestående af stræk- og styrkeøvelser. Træningen styrker musklerne og gør dem spændstige, man får en bedre kropsholdning, smidighed og balance.

Pilates udføres med kontrolleret åndedræt. Der fokuseres på centret af kroppen – mavens og ryggens muskler, man får fat i de inderste små stabiliserende muskler, som er med til at holde bl.a. organer og bækkenet på plads. Det er en velegnet træningsform for alle - uanset alder og baggrund.

 

728 - Svedbanken

Erritsø Idrætscenter, hal 3Torsdag19.00-20.00Lars J.

Træning af styrke, kondition og bevægelighed for både mænd og kvinder.

Med det bedste fra gymnastik, motion og fitness – bl.a. intervaltræning, styrketræning, traditionel gymnastikmotion, aerobic, cross fit, step, boxing - krydret med sjove indslag.

Træningen er et godt supplement til andre sportsgrene f.eks. løb og cykling, idet vi får brugt hele kroppen.

Også godt som fortræning til skiferien.

Hver gang er der power på, så du er godt brugt efter træningen.

Der er lagt vægt på enkle øvelser, høj intensitet og god musik. Og der er plads til alle uanset forudsætninger.

 

729 - EGIF Spring Team, piger og drenge 9-19+ år

Kirstinebjerg afd. Havepladsvej

Mandag16.45-18.45 Mathias S / Stine

Dette hold er for den øvede gymnast og det er en forudsætning, at du har en høj træningsmoral, en stærk vilje og selvtillid nok til at udfordre dig selv meget.

Du skal lære obligatoriske øvelser og springmomenter på højt niveau, og vi forventer, at du løbende udvikler dig både teknisk og fysisk som gymnast.

I træningerne indgår opvarmning, styrketræning og rytmesekvenser - derudover skal du træne ihærdigt på din teknik, så du sikkert kan fyre de vildeste spring af!

Vi forventer, at du kommer hver gang, har en høj træningsindsats, et godt humør og bidrager til et super kammeratskab – så sikrer vi, at der er seriøse udfordringer!

For at deltage på EGIF SpringTeam skal du:

• Deltage og bidrage positivt til alle træninger

• Arbejde godt og koncentreret på at udvikle dig

• Bidrage til et godt kammeratskabet på holdet.

• Deltage i opvisninger og arrangementer med holdet.

• Træne på et andet gymnastikhold.

Vi vil gerne sørge for, at hver gymnast bliver max udfordret og vi vil tage hensyn til din kunnen og din alder i denne vurdering.

I løbet af sæsonen er der forskellige arrangementer og i foråret vil der være flere ekstra træninger og opvisninger, hvor vi forventer prioritering, opbakning og deltagelse

 

730 - Mix Spring, piger og drenge 4.-7.kl

Kirstinebjerg afd. Havepladsvej

Tirsdag17.00-18.30Joachim / Anni .

 

731 - Seje Gutter, drenge 6.kl-19+ år

Kirstinebjerg afd. Havepladsvej

Tirsdag18.30-20.30Anders S

Dette hold er for Seje Gutter, som vil være dygtig til at springe og som vil videreudvikle sig fysisk. Vi stiller ikke krav til kunnen, men det er vigtigt, at du har den rigtige indstilling samt deltage i opvisninger og div. holdaktiviteter. Vi bruger stortrampolin/springgrav og træner teknik på flere niveauer, vi forventer, at du har lyst til at træne samt at du hører efter og er koncentreret. Springudfordringer med udgangspunkt i dit niveau, mulighed for weekendtræning i springcenter, sjov og godt kammeratskab. Holdet er for drenge 6.klasse-19 år.

 

732 Springfolket, piger 6.kl-19+ år

Kirstinebjerg afd. Havepladsvej

Onsdag19.00-21.00Instruktør team under afklaring

Springfolket er holdet for dig, som gerne vil lave springgymnastik og have det sjovt samtidig.

På springfolket forventer vi, at du kommer der fordi du vil lære at springe, og tager imod de udfordringer vi giver netop dig, for at udvikle dig som gymnast.

En fast del af træningen vil være en god og grundig opvarmning; bl.a. bestående af rytmisk opvarmning og grundig styrketræning.

Vi forventer at du melder afbud, hvis du er forhindret i at komme til træningen.

I løbet af sæsonen, tager vi på springweekend, med andre jævnaldrende hold i foreningen.

Derudover har vi ekstra-træninger i henholdsvis januar og marts måned, som vi ligeledes forventer du deltager i.

Vi arbejder hen imod minimum 3 opvisninger, som vi selvfølgelig forventer du deltager i, da dette hold er et opvisningshold.

Der må påregnes ekstraudgifter, til bla. Opvisningstøj og eventuel holddragt.

Vi glæder os til at se netop dig - vel mødt! :-)

 

733 - Power Spring, piger og drenge fra 5.kl

Kirstinebjerg afd. Havepladsvej

Lørdag10.00-12.00Klavs